Home » ​Sharje dhe fyerje në mes Xhavit Halitit dhe Arben Gashit të LDK-së [Video]

​Sharje dhe fyerje në mes Xhavit Halitit dhe Arben Gashit të LDK-së [Video]

Një përplasje verbale ka ndodhur mes kryesuesit seancës Kuvendit, Xhavit Halitit dhe deputetit LDK-së, Arben Gashit.

Derisa ky i fundit kërkonte fjalën për t’iu kundërpërgjigjur akuzave deputetit Milaim Zeka për LDK-në dhe Ibrahim Rugovën, kryesuesi Xhavit Haliti, nuk ia ka dhënë fjalën duke i thënë se askush nuk ia ka përmendur emirin.Deputeti Gashi reagoi duke i thënë Halitit “Balosh ama fjalën”, ”mashtrues”, por dëgjohet edhe teksa i thotë “le shkon rrotë samës”.

Atij iu ka kundërpërgjigjur kryesuesi Haliti, duke i thënë “qen bir qeni” dhe fjalë tjera.

Reklama