Home » ​Autobusi i nxënësve përfshihet në aksident, disa të plagosur

​Autobusi i nxënësve përfshihet në aksident, disa të plagosur

Një aksident i rëndë rrugor përfshiu edhe një autobus shkolle ka shkaktuar mbylljen e gjitha korsive “rrugës 80”, perëndim “Exit 25” Mount Olive Shteteve Bashkuara.

Dy zyrtarë thanë se autobusi i shkollës kishte logon e Bordit Arsimit “Paramus” anash tij.

Kryebashkiaku i Mount Olive, Rob Greenbaum shkoi menjëherë vendngjarje dhe po mbikëqyr përpjekjet për shpëtimin.

Kjo është një skenë e tmerrshme, e cila po merr përgjigjen pabesueshme emergjencave nga kantoni Morris dhe nga Policia e Shtetit”, tha ai.

Ai shtoi se autobusi ishte shkërmoqur dhe anuar, ndërsa shasia e tij ishte shkëputur nga pjesa tjetër e mjetit.

Shkolla “Paramus” e këtij qarku nuk ka konfirmuar ende se cilët studentë ishin duke udhëtuar me , por sipas kalendarit arsimor, një udhëtim i një klase fshatit Waterloo ishte parashikuar për këtë enjte, nga shkolla e mesme “East Brook”.

Aksidenti është regjistruar pranë daljes fshatit Waterloo, “rrugën 80”.

“Jemi duke vlerësuar gjendjen e njërit prej studentëve përfshirë këtë aksident”, tha Pam Garretson, zëdhënëse e Qendrës Shëndetësore “St. Joseph” Paterson.

Deri tani konfirmohen disa plagosur. Sipas policisë shtetit New Jerseyt, edhe një kamion tjetër ishte përfshirë aksidentin me autobusin e shkollës. Shumë pacientë janë transportuar Qendrën Mjekësore “Hackettstown”, pa përcaktuar numrin ekzakt tyre.

636621533293432528-ddajil-xcaeaude ​Autobusi i nxënësve përfshihet në aksident, disa të plagosur

The post ​Autobusi i nxënësve përfshihet në aksident, disa të plagosur appeared first on INSAJDERI.

Reklama