Home » Zvicerania do ta mbajë mend cigaren e saj

Zvicerania do ta mbajë mend cigaren e saj

Drejtësia e Kantonit Friburgut, pronaren e një kafeneje Gruyere e ka gjobitur me 300 franga dhe 355 tjera për shpenzime gjyqësore.

Pronarja e një kafeneje Gruyere ka paguar 300 franga gjobë dhe 355 tjera për shpenzime gjyqësore, pasi ka pirë duhan lokalin e saj, shkruan “20 Minuten”, përcjell Albinfo.ch.

Paraprakisht, ajo u ka lejuar pesë mysafirëve saj bëjnë zgarrë. Mirëpo, këta fundit e kanë shfrytëzuar rastin dhe me kohë e kanë ndaluar pirjen e duhanit.

momentin policia mbërrin kafene, pronarja ka qenë e vetmja duke pirë cigare, shpjegon e përditshmja zviceran “La Liberté” numrin e saj martës.

The post Zvicerania do ta mbajë mend cigaren e saj appeared first on INSAJDERI.

Reklama