Home » Zaevi e ka një kusht sekret për Gashin dhe Thaçin?!

Zaevi e ka një kusht sekret për Gashin dhe Thaçin?!

Kryeministri Zoran Zaev ofertën e tij drejtuar partive shqiptare Lëvizja BESA dhe PDSH ka edhe përkrahjen këto parti duhet t’ia japin kandidatit koncensual për president do jetë i vetmi nga radhët e partisë pushtet.
Një zyrtar i lartë i Qeverisë theksoi për INA se kjo është një çështje është diskutuar mes palëve tashmë do jenë partnerë koalicionit. “Sigurisht se kërkohet koncensus për një kandidat përbashkët për president”, theksuan nga Qeveria.
Ndërkohë, kuadër ofertës Zaevit drejtuar BESËS dhe PDSH janë pikat e prioriteteve qeveritare, programi i Qeverisë si dhe çështjet prioritare siç janë zgjidhja e kontestit emrit dhe procesi i anëtarësimit NATO dhe BE. (INA)

Reklama