Home » Vepër humanitare në Çair: Jepet bukë falas për nevojtarët (Foto)

Vepër humanitare në Çair: Jepet bukë falas për nevojtarët (Foto)

Me rastin e fillimit muajit shenjtë Ramazanit, rajonin e Komunës Çairit është ndërmarrë një aksion humanitar, i cili mund vlerësohet si i rrallë vendin tonë.

Afër shkollës mesme “Cvetan Dimov” rrugën “Xhon Kenedi” është vendosur bukë falas për skamnorët, cilët mund marrin bukë pa asnjë lloj kompensimi.

rrjetet sociale janë shpërndarë dhe është pëlqyer fotgrafitë nga ky akt humanitar, ndërsa nuk dihet se kush kanë qenë iniciatorët e ksaj vepre.

cair-buke Vepër humanitare në Çair: Jepet bukë falas për nevojtarët (Foto)

Reklama