Home » Vajza e Lufi Hazirit definitivisht është maturantja më e bukur

Vajza e Lufi Hazirit definitivisht është maturantja më e bukur

Vajza e nënkryetarit LDK’ dhe kryetarit Gjilanit, Lutfi Haziri ka shëlqyer mbrëmjen e saj maturës

Është koha e përfundimit maturave por këto mbrëmje janë edhe ana tjetër e medaljes, ku shumë rinj, sidomos femra, tregojnë bukurinë e tyre.

Lotina Haziri ka shkëlqyer me bukurinë e saj këtë mbrëmje.

Fotot janë postuar facebook nga nëna e Lotinës, Mirveteja, e cila ka pasur edhe një mesazh për gjithë.

“Lotina jonë arrite natën e maturës me sukseset mira.

Sonte hapet rruga për vendime jetësore. Përkushtimi,vendosmëria, mirësjellja juaj na bënë krenarë ne duam shumë babi, mami, motrat dhe vëllai!”, ka shkruar ajo Facebook.

18685721_1473084242754387_2023829436_n-426x640-1 Vajza e Lufi Hazirit definitivisht është maturantja më e bukur

18685721_1473084242754387_2023829436_n-426x640-1 Vajza e Lufi Hazirit definitivisht është maturantja më e bukur

18685721_1473084242754387_2023829436_n-426x640-1 Vajza e Lufi Hazirit definitivisht është maturantja më e bukur

18685721_1473084242754387_2023829436_n-426x640-1 Vajza e Lufi Hazirit definitivisht është maturantja më e bukur

Reklama