Home » Tri ligjet bazike në tavolinën e Qeverisë për reformimin e administratës publike

Tri ligjet bazike në tavolinën e Qeverisë për reformimin e administratës publike

Ministri i Administratës Publike, Mahir Yagcilar, ka bërë me dije se janë duke punuar për krijimin e një administrate publike moderne, qëndrueshme dhe paanshme shërbim qytetarëve dhe bizneseve.

Ai ka treguar se aktualisht MAP-i është fazën finale rishikimit Strategjisë për Modernizimin e Administratës Publike 2018-2020.

këtë intervistë për gazetën “Epoka e re”, Yagcilar ka deklaruar se reformimi i administratës publike do jetë proces i pandalshëm.

Ministri Yagcilar ka paralajmëruar se gjatë muajit qershor do dërgohen për miratim Qeveri tri ligjet bazike administratës publike: Ligji për Pagat, Ligji për Shërbimin Civil dhe Ligji për Organizimin e Administratës Publike.

The post Tri ligjet bazike në tavolinën e Qeverisë për reformimin e administratës publike appeared first on INSAJDERI.

Reklama