Home » Thaçi uron myslimanët për muajin e shenjtë të Ramazanit

Thaçi uron myslimanët për muajin e shenjtë të Ramazanit

Presidenti i vendit Hashim Thaçi ka uruar gjithë besimtarët kosovarë fesë islame me rastin e fillimit muajit Ramazanit.

Ai dedikimin e tij thotë se nga ky muaj le ketë për gjithë qytetarët sa shumë paqe e tolerancë, njofton Klan Kosova.

gjithë besimtarët #Kosovë dhe botë kanë muajin e bekuar Ramazanit. Flijimi juaj duhet njihet si një akt solidariteti dhe dashurie për ata janë pak fatlumë. Zoti ju bekoftë juve dhe familjet tuaja, Zoti bekoftë Kosovën”.

Ky muaj i bekuar e forcon moralin dhe rrit devotshmërinë, prandaj si President i Republikës Kosovës, gjithë besimtarëve islamë u uroj agjërim lehtë dhe sa shumë paqe, dashuri dhe tolerancë me njëri-tjetrin. HTH”

Veç tjerash Presidenti Thaçi sot do udhëtojë për Sofje Bullgarisë ku do jetë pjesë e agjendës paraparë për Samitin e Sofjes do t’i bëjë bashkë vendet e Ballkanit Perëndimor dhe Bashkimin Europian, njofton Klan Kosova.

 

Reklama