Home » Thaçi udhëton për në Sofje

Thaçi udhëton për në Sofje

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi do udhëtojë sot për Sofje Bullgarisë.

Presidenti Thaçi do jetë pjesë e agjendës paraparë për Samitin e Sofjes do t’i bëjë bashkë vendet e Ballkanit Perëndimor dhe Bashkimin Evropian.Zyra për informim e Presidencës Kosovës ka njoftuar se presidenti do marrë pjesë tërë agjendën e paraparë për këtë samit.

Presidenti udhëton mërkurën për Bullgari. Samiti i Sofjes nis zyrtarisht enjten dhe presidenti do jetë pjesë e tërë agjendës planifikuar me liderët e vendeve BE-së dhe Ballkanit Perëndimor, por gjithashtu do ketë edhe takime bilaterale me liderë ndryshën”.

Pas arritjes Sofje, presidentit Thaçi do t’i organizohet pritje zyrtare nga presidenti bullgar Boyko Borisov.

Reklama