Home » Teuta nuk mund ta mbajë të qeshurën, ja çka i ndodhi gjatë koncertit

Teuta nuk mund ta mbajë të qeshurën, ja çka i ndodhi gjatë koncertit

Teuta Selimi është ndër këngëtaret njohura muzikës sonë.

Ajo pos për këngët e saj njihet edhe për elegancën paraqitje.

Teuta është shumë aktive rrjetet sociale, ku bën postime nga ndryshmet.

E një nga fotografitë e saj nga koncertet shihet se ia ka kthyer shpinën publikut dhe është duke qeshur./ORAvip/

Screenshot_7-5 Teuta nuk mund ta mbajë të qeshurën, ja çka i ndodhi gjatë koncertit

Screenshot_7-5 Teuta nuk mund ta mbajë të qeshurën, ja çka i ndodhi gjatë koncertit

Reklama