Home » Të famshmit shqiptarë urojnë Ramazanin (FOTO)

Të famshmit shqiptarë urojnë Ramazanin (FOTO)

Muaji i shenjtë i Ramazanit ka filluar këtë mërkurë, dhe gjithë besimtarët e devotshëm myslimanë, agjërojnë.

Agjërimi përfshin mosngrënien e ushqimit nga lindja e diellit e deri perëndim dhe mbarë botën, me miliona njerëz i dedikohen këtij procesi religjioz për qëllim ka pastrimin e trupit dhe solidaritetin me varfrit.

E fillimin e muajit Ramazanit, e kanë uruar plot famshëm shqiptarë si futbollisti Lorik Cana, këngëtari Yll Limani, këngëtaret Dafina Zeqiri e Luana Vjollca, duke publikuar telegrame urimi profilet e tyre Instagram. /Prive.al

32525961_1738543222906293_8225059180126404608_n Të famshmit shqiptarë urojnë Ramazanin (FOTO)

32525961_1738543222906293_8225059180126404608_n Të famshmit shqiptarë urojnë Ramazanin (FOTO)

32525961_1738543222906293_8225059180126404608_n Të famshmit shqiptarë urojnë Ramazanin (FOTO)

32525961_1738543222906293_8225059180126404608_n Të famshmit shqiptarë urojnë Ramazanin (FOTO)

Reklama