Home » Spitali i Pejës tregon për gjendjen pas shpërthimit të një mjeti

Spitali i Pejës tregon për gjendjen pas shpërthimit të një mjeti

Spitali i Pejës njofton se pas afër 4 orëve është normalizuar gjendja Spitalin e Përgjithshëm Pejë.

Sipas tyre, ekipet e profesionalizuara kryen një shpërthim kontrolluar dhe larguan dyshimet për mjetin oborrin e Spitalit.

Pas kësaj situate Spitalin e Pejës shpejtë janë marrë masa pacientët kthehen dhomat nga ku u evakuan, ndërsa qasja Spital dhe shërbimet e kujdestarive po realizohen normalisht.

The post Spitali i Pejës tregon për gjendjen pas shpërthimit të një mjeti appeared first on INSAJDERI.

Reklama