Home » Sot do të mbahet protestë para Gjykatës së Lartë në Shkup

Sot do të mbahet protestë para Gjykatës së Lartë në Shkup

Shoqata për Mbrojtjen e Drejtave Civile “No Pasaran” informon se orën 12.30, para Gjykatës Lartë Shkup do mbajë një protestë paqësore kundër “gjyqësorit kriminal dhe korruptuar”.

Shoqata “No Pasaran” do lexojë publikisht emrat e 44 gjyqtarëve Gjykatës Themelore 2 dhe Apelit, cilët, kundërshtim me Ligjin, kanë udhëhequr gjykime dhe kanë sjell vendime kanë dëmtuar qytetarët.

protestë do kërkohet dorëheqja e personave përgjegjës dhe pranimin Gjykatën e Lartë.

Reklama