Home » Shqiptarët gatuajnë fli në Gjermani, alarmohet policia

Shqiptarët gatuajnë fli në Gjermani, alarmohet policia

Policia gjermane çuditet me gatimin tradicional shqiptar.Një familje shqiptare Gjermani mesa duket malli i madh për flijën, ushqimin tradicional, kanë vendosur oborrin e shtëpisë tyre bëjnë flija

Gjermanët nuk janë mësuar shohin përgatitje tillë, andaj edhe thirrën policinë për shkuar te kjo familje dhe shohin se çfarë po ndodh

këtë fotografi shihet qartë pasi mbërriti policia vend, ata ndalen dhe e shikojnë se si po përgatitet flija e shqiptarëve.

Shikoni fotografinë:

fli-1-1 Shqiptarët gatuajnë fli në Gjermani, alarmohet policia

Reklama