Home » Shkup, kafeteria e parë vetëm për femra (FOTO)

Shkup, kafeteria e parë vetëm për femra (FOTO)

Ne rrjetet sociale është lajmëruar se Shkup nga data 15 mars, ka filluar me punë kafeteria e parë vetëm për gra, me kushte speciale islame ku nga mikpritja shërbimi dhe përcjellja janë gjithë nga gratë.

Elhamdulilah. Kafiteria e parë Shkup e cila është e hapur vetëm për gra me kushte speciale islame ku nga mikpritja shërbimi dhe përcjellja janë gjithë punëtorët Gra.
Zoti e shpërbleft pronarin për këtë iniciativ.
Orari i punës: 10h – 20h.Jeni mirëseardhura”Thuhet njoftimin për hapjen e kafeterisë.

29216051_566986697006232_1388803104712793288_n Shkup, kafeteria e parë vetëm për femra (FOTO)
29216051_566986697006232_1388803104712793288_n Shkup, kafeteria e parë vetëm për femra (FOTO)
29216051_566986697006232_1388803104712793288_n Shkup, kafeteria e parë vetëm për femra (FOTO)
29216051_566986697006232_1388803104712793288_n Shkup, kafeteria e parë vetëm për femra (FOTO)

Reklama