Home » Rreze Abdullahu zgjedhet Kryesuese e Komitetit për Barazi Gjinore

Rreze Abdullahu zgjedhet Kryesuese e Komitetit për Barazi Gjinore

Kryesuesja e Kuvendit Komunës, Kristina Gashi Bytyçi, paraditen e sotme ka mbajtur një takim me anëtarë Kuvendit Komunal si dhe përfaqësueset e Komitetet për Barazi Gjinore me ç’rast është bërë edhe zgjedhja e kryesueses këtij komitet.
Me vota unanime nga pranishmet kryesuese e këtij komiteti jo obligativ është zgjedhur Rreze Abdullahu, ndërsa anëtarë këtij komiteti janë: Florije Musa, Bahrije Hyseni, Shqipe Jashari dhe Hatixhe Bungu-Qerimi.
Ky komitet është jo obligativ dhe formohet si trupë e Kuvendit Komunës.

Reklama