Home » Rregullat që duhet ndjekur në dasmën mbretërore

Rregullat që duhet ndjekur në dasmën mbretërore

Kur Princi Harry dhe Meghan Markle do kurorëzojnë dashurinë e tyre do te përcjellët nga 2,640 shikues pronën e Kështjellës Windsor. Ata kanë ftuar pothuajse gjithë, duke u nisur nga familjarët, shoqëria e ngushtë, organizatorë etj… .

Si çdo organizim mbretëror edhe kjo dasmë ka rregullat e mirësjelljes duhet ndjekur, jo vetëm nga familjet mbretërore, mirëpo nga gjithë ftuarit.

Cilat janë disa nga rregullat, mund t’i shini me poshtë.

Mos vishni take shumë larta, veshje shfaqin shumë lëkurë dhe aksesorë tejet shndërritshëm.
Alexandra Messervy, shefja ekzekutive e English Manner, ka theksuar se nuk duhet mbizotëroni me dukjen tuaj, nuk preferohet dekolte tejet e hapur dhe duhet mendoni për partnerin kur mbathni takat.

Vendosni kapele
Rregulli i përgjithshëm për çdo ngjarje kërkon një gjest flet për formalitetin e eventit. Vendosja e kapelës është një gjest tregon se mysafirët janë munduar për këtë pjesëmarrje, kur mikpritësi është treguar zemërgjerë për t’i ftuar.
Kujdes! Eliminoni kapelet e mëdha, mënyrë mos i pengoni pamjen askujt.

1-17 Rregullat që duhet ndjekur në dasmën mbretërore

S’ka fotografi
Dasma mbretërore do jetë një ambient pa telefona dhe pa aparat fotografik. Kjo nuk është kohe për selfie apo për paraqitje live Instagram.

Mos bëni “gabime mbretërore”
Me këtë nënkuptohet keni kujdes me disa rregulla përgjithshme. Mos e tejkaloni Mbretëreshën, mos flisni pa ju drejtuar si dhe tregoni kujdes shtuar raport me familjet mbretërore.

S’ka dhurata fizike
Kërkesa e Meghan dhe Harry për dhuratat e martesës ishte mysafirët dhuronin donacione para për organizata ndryshme bamirësie. qoftë se paraqiteni me një dhuratë dorë, do konsiderohet mos-respekt për ta.

1-17 Rregullat që duhet ndjekur në dasmën mbretërore

Reklama