Home » Rama publikon detaje nga takimi me Macron

Rama publikon detaje nga takimi me Macron

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama u takua dje me Presidentin e Francës, Emmanuel Macron, takim nga i cili ka publikuar sot vetëm disa fotografi. “Mirëmëngjes, – shkruan Rama, – dhe me fotoalbumin e takimit dje Paris me Presidentin Macron, ju uroj një ditë mbarë.”

Sot orën 11:00, Rama do jetë Tiranë, ku pritet tregojë rreth rezultatit takimit me Presidentin e Francës dhe mbështetjen ose jo tij për hapjen e negociatave Shqipërisë me BE dhe po ashtu, siç ka premtuar, edhe mbi situatën e krijuar fundi politikë, lumit denoncimeve nga opozita adresë ministrit Brendshëm Fatmir Xhafaj, shkruan syri.net.

auto_32501186_10155810545656523_6020498092527190016_n1526451318 Rama publikon detaje nga takimi me Macronauto_32501186_10155810545656523_6020498092527190016_n1526451318 Rama publikon detaje nga takimi me Macronauto_32501186_10155810545656523_6020498092527190016_n1526451318 Rama publikon detaje nga takimi me Macronauto_32501186_10155810545656523_6020498092527190016_n1526451318 Rama publikon detaje nga takimi me Macronauto_32501186_10155810545656523_6020498092527190016_n1526451318 Rama publikon detaje nga takimi me Macronauto_32501186_10155810545656523_6020498092527190016_n1526451318 Rama publikon detaje nga takimi me Macronauto_32501186_10155810545656523_6020498092527190016_n1526451318 Rama publikon detaje nga takimi me Macronauto_32501186_10155810545656523_6020498092527190016_n1526451318 Rama publikon detaje nga takimi me Macron

Reklama