Home » Pse i kanë prishur raportet Fatmir Sejdiu me Vjosa Osmanin?

Pse i kanë prishur raportet Fatmir Sejdiu me Vjosa Osmanin?

Ish-presidenti i Kosovës, njëherësh ish-kryetar i Lidhjes Demokratike Kosovës, Fatmir Sejdiu, ka dhënë një intervistë  emisionin “Pressing”, televizionin T7.

Sejdiu ka zbuluar pse i ka prishur raportet me deputeten Vjosa Osmani, dikur ishte pjesë e ekipit tij Presidencë.

Nuk e quaj ftohje raporteve”, është shprehur Sejdiu.

Ajo ka zgjedhur një qasje asaj i duket e mirë, ta zëmë Kuvendin e fundit”, ka treguar ai.

I kam thënë s’është mirë jenë tre kandidatë për kryetar. Ajo ka thënë se është mirë, dhe ka kërkuar mbështetjen time”, ka zbuluar Sejdiu.

I kam thënë se s’mund jap mbështetje për një luftë do ta humbësh”, ka shtuar ai.

“Isha shumë i bindur. Modeli i zgjedhjeve ishte i paarsyeshëm. Ishte diçka jo fort e pëlqyeshme”, ka thënë Sejdiu.

Reklama