Home » Prokurori biznesmen i Prizrenit, ishte i autorizuar në 10 biznese

Prokurori biznesmen i Prizrenit, ishte i autorizuar në 10 biznese

Fatos Ajvazi përveç punës prej prokurorit Prokurorinë Themelore Prizrenit ishte i autorizuar 10 biznese tjera private, derisa iu “tërhoq” vërejtja  përmes një shkrese zyrtare lëshuar nga Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) se gjendja e tij mund përbënte konflikt mundshëm interesi.

Por Ajvazi ishte zotuar se nga marrja e detyrës prokurorit Prokurorinë Themelore Prizrenit ka hequr dorë nga autorizimi këto biznese.

Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka mbyllur rastin e prokurorit Prokurorisë Themelore Prizrenit Fatos Ajvazi, i cili dyshohej për konflikt interesi për shkak autorizimit 10 biznese private.

vendimin e Antikorrupsionit, cilin e ka siguruar gazeta “Zëri”, thuhet se rasti i Ajvazit është mbyllur për shkak se zyrtari i lartë e ka shmangur gjendjen e konfliktit interesit.

“Rasti i hapur nën dyshimin e bazuar për konflikt interesi ushtrimin e funksionit publik për zyrtarin e lartë z. Fatos Ajvazin, prokuror Prokurorinë Themelore Prizrenit dhe njëkohësisht person i autorizuar bizneset private ‘Antika 01’, ‘Pizzeria Napoli’, ‘D-Group’, ‘Billbordat’, ‘Karrota Ads’, Shkolla e Mesme Profesionale, ‘Heron & Adea’, ‘Alta Group’, ‘Stroka-Kos’ dhe ‘Isprigs’, është trajtuar sipas procedurës paraparë Ligjin Nr. 04/L-051 për Parandalimin e Konfliktit Interesit Ushtrimin e Funksionit Publik”, thuhet vendimin e AKK-së.

The post Prokurori biznesmen i Prizrenit, ishte i autorizuar në 10 biznese appeared first on INSAJDERI.

Reklama