Home » Pritet të vazhdohet gjendja e krizës në kufirin jugor të Maqedonisë

Pritet të vazhdohet gjendja e krizës në kufirin jugor të Maqedonisë

Maqedonia pritet ta vazhdojë gjendjen e krizës kufirin jugor saj deri fund këtij viti, për shkak rritjes tentimeve për tranzitim refugjatëve dhe migrantëve drejt Evropës.

Propozim-vendimi për vazhdimin e gjendjes është rend dite Komisionin për mbrojtje dhe siguri.

Ky propozim do del seancë plenare 21 maj.

Edhe Komisioni për arsim, shkencë dhe sport do mblidhet sot, ku do diskutohet për Propozim-ligjin për mbështetje rinjve gjatë blerjes instrumenteve muzikore, lexim parë.

Reklama