Home » Prishja e raporteve mes Sejdiut dhe Osmanit? – flet ish-kryetari i LDK-së

Prishja e raporteve mes Sejdiut dhe Osmanit? – flet ish-kryetari i LDK-së

Ish-presidenti i Kosovës, njëherësh ish-kryetar i Lidhjes Demokratike Kosovës, Fatmir Sejdiu, ka zbuluar pse i ka prishur raportet me deputeten e LDK-së Vjosa Osmani, dikur ishte pjesë e ekipit tij Presidencë.

Nuk e quaj ftohje raporteve. Ajo ka zgjedhur një qasje asaj i duket e mirë, ta zëmë Kuvendin e fundit”, ka treguar ai.

I kam thënë s’është mirë jenë tre kandidatë për kryetar. Ajo ka thënë se është mirë, dhe ka kërkuar mbështetjen time”, ka zbuluar Sejdiu T7.

Sejdiu thotë se i kishte treguar Osmanit se nuk mund t’i jepte mbështetje për një “luftë” do e humbiste.

I kam thënë se s’mund jap mbështetje për një luftë do ta humbësh. Isha shumë i bindur. Modeli i zgjedhjeve ishte i paarsyeshëm. Ishte diçka jo fort e pëlqyeshme”, ka thënë Sejdiu.

The post Prishja e raporteve mes Sejdiut dhe Osmanit? – flet ish-kryetari i LDK-së appeared first on INSAJDERI.

Reklama