Home » PREMIERA BOTËRORE NË MERIDIAN

PREMIERA BOTËRORE NË MERIDIAN

Kazinoja e internetit e Meridianit evoluoi!

Evoji mbërriti në meridianbet.me dhe tani ke mundësi të provosh PREMIERË diçka krejtësisht të re dhe të fillosh 20.000 EUR!Meridian PREMIERA BOTËRORE NË MERIDIAN

Lojë e re, cilën fitimi është çështje e zgjedhjes, pret vetëm ty! Luaj dhe bëhu ndër parët pjesë e kazino evolucionit paparë.

Meridiani u mundua kazinonë e vet internetit ta pasurojë me diçka krejtësisht re: pret argëtimi cilin nuk kishe mundësi ta përjetosh deri tani!

Çdo gjë varet nga ti, sepse vetëm tek ne, çdo veprim në Evoji është mundësi për fitim.

LUAJ MENJËHERË!!!

Mbrapa 15 fushave fshihen 5 sende cilat duhet ti gjesh. Çdo herë qëllon – vlera arkë rritet! Ke nga tre tentime gjesh çdo send radhës. Pas qëllimit parë, tek secila provë e radhës, mundesh paratë nga arka ti shpaguash llogarinë Meridianbet, ndërsa kur i gjen të pesë sendet, kalon në nivelin e radhës.Meridian PREMIERA BOTËRORE NË MERIDIAN

KËSI KAZINOJE NUK KE LUAJTUR AKOMA!!

Çdo herë kur kalon një nivel do fitosh bonusin, ndërsa ai i cili i kalon gjithë nivelet e pret vlera e paparë llogarinë e Meridianbet!

mënyrë loja jetë sa e lexueshme dhe e lehtë aty janë parametrat NEXT WIN/NEXT LOSE, cilët lojtarit qartë ia tregojnë sa para do ketë artë nëse qëllon, e sa nëse gabon tentativën e radhës. Përveç kësaj, është i mundshëm edhe autoplay, ndërsa butoni random e hap një fushë mënyrë rastësore.

TË PRESIN DERI NË 20.000 EUR

Pse Evoji duhet jetë përzgjidhja jote? Për arsye se ke kontrolle plotë, argëtim garantuar dhe fitime larta madje deri 20.000 EUR.

Shiko pse Evoji është lojë cilën ti zgjedh! Vizito meridianbet.me, zgjidh veprimin dhe merr paratë! Mo sprit asnjë moment – çdo gjë është duart tuaja!

Nëse nuk ke llogari faqen meridianbet.me, regjistrohu menjëherë KËTU sepse qërasim skedinën e parë bonus.

Reklama