Home » Preferenca e Fatmir Sejdiut për kryetarin e LDK-së

Preferenca e Fatmir Sejdiut për kryetarin e LDK-së

Ish-presidenti i Kosovës, njëherësh dhe ish-kryetar i Lidhjes Demokratike Kosovës, Fatmir Sejdiu, është deklaruar lidhje me liderin e ardhshëm LDK-së.

Ai ka thënë se nuk ka vlerësim se kush duhet ta udhëheqë LDK-në ardhmen.

Nuk do lëshohem njerëz”, është shprehur ai.

Është herët pak portretizohen” figurat e mundshme për udhëheqës, ka vlerësuar Sejdiu “Pressing”.

Tani për tani, Sejdiu ka thënë se nuk ka një vlerësim për ndonjërin prej aspirantëve për kryetar LDK-së.

Sejdiu ka thënë se këtë kohën e duhur “elektorati i LDK-së do ta vlerësojë miri”.

The post Preferenca e Fatmir Sejdiut për kryetarin e LDK-së appeared first on INSAJDERI.

Reklama