Home » Njeriu që ndërpreu këngën e Britanisë në Evrovizion u lirua me kusht

Njeriu që ndërpreu këngën e Britanisë në Evrovizion u lirua me kusht

Njeriu pushtoi skenën gjatë performancës Britanisë Madhe Festivalin e Këngës Eurovizion është liruar me kusht.

SuRie po performonte këngën e saj “Storm” kur një burrë vrapoi skenë dhe rrëmbeu mikrofonin prej saj gjatë transmetimit drejtpërdrejt Lisbonë shtunën.

Unioni Evropian i Transmetimeve (EBU) tha sejanë pritje rezultatit një hetimi policor për rastin”.
surie-1-780x439 Njeriu që ndërpreu këngën e Britanisë në Evrovizion u lirua me kusht
Organizata kishte konfirmuar parë ndërhyrjen e njeriut – i cili kishte bërtitur “ne kërkojmë liri”.

Ndërkohë u raportua se ai ishte shqiptar./ KultPlus.com

The post Njeriu që ndërpreu këngën e Britanisë në Evrovizion u lirua me kusht appeared first on KultPlus.

Reklama