Home » Në ditët në vijim dezinsektimi kundër rriqrave do të bëhet në këto fshatra

Në ditët në vijim dezinsektimi kundër rriqrave do të bëhet në këto fshatra

rriqrat Në ditët në vijim dezinsektimi kundër rriqrave do të bëhet në këto fshatraFushata e dezinsektimit selektiv zonave endemike Komunën e Malishevës, vazhdon sipas orarit këto fshatra:

16.05.2018, fshatin Dragobil.

17.05.2018 Burim (ish Joviq)

18.05.2018 Gurbardh.

Aktiviteti i dezinsektimit selektiv është i paraparë me Planin strategjik për parandalimin dhe luftimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo.

Ky njoftim, shërben edhe për bletarët cilët duhet kenë kujdes shtuar ndaj bletëve gjatë ditëve kur bëhet dezinsektimi selektiv.

Për fshatrat tjera do ketë njoftim ri kohë reale.

Shtabi lokal për parandalimin dhe luftimin e EHKK

Reklama