Home » Ndodh edhe kjo në maturë, maturanti hyn me kalë në mbrëmje

Ndodh edhe kjo në maturë, maturanti hyn me kalë në mbrëmje

Idetë jesh ndryshe shpesh shkojnë edhe ekstrem.

E ky trend u bë mjaft i përdorur tek maturantët cilët janë ende një fazë para pjekurisë.

Ndonëse femrat tërheqin vëmendje me veshjet e tyre dhe pamjen, meshkujt iu duhet me gjëra tjera.

Një maturant nga Vushtrria ka çuditur gjithë kur është shfaqur mbrëmje maturës me kalë.

Një fotografi nga ky moment interesant ka vërshuar rrjetet sociale./ORAvip/

hg-1 Ndodh edhe kjo në maturë, maturanti hyn me kalë në mbrëmje

Reklama