Home » Moti sot në Maqedoni

Moti sot në Maqedoni

Moti sot Maqedoni do jetë me diell, por do ketë edhe vranësira pakta. Gjatë pasdites mund ketë reshura lokale shiut dhe vetëtima rajonet e skajshme juglindore.

Pritet fryj erë e dobët, kryesisht drejtimin perëndimor. Temperatura e mëngjesit do lëvizë nga 9°C e deri 15°C, kurse ajo ditore do lëvizë nga 20°C e deri 27°C.

Reklama