Home » Ministria e Inovacionit neser lanson Fondin për Inovacion dhe Ndërmarrësi

Ministria e Inovacionit neser lanson Fondin për Inovacion dhe Ndërmarrësi

Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë kuadër angazhimeve përkrahje inovacionit dhe ndërmarrësisë, nesër lanson “Fondin për Inovacion dhe Ndërmarrësi” për organizatat jo qeveritare, fushë veprimtarisë tyre e kanë inovacionin.

Kjo ngjarje pritet mbledhë përfaqësues komunitetit inovacionit dhe ndërmarrësisë, cilët do informohen mënyrën e përfitimit fondeve nga Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, me anë projekteve tyre për qëllim kanë promovimin e zhvillimit inovacionit dhe ndërmarrësisë.

Me këtë rast, ministri Besim Beqaj ka ftuar këtë ngjarje gjithë interesuarit, duke siguruar se do ketë mbështetje financiare për projektet kontribuojnë promovimin e zhvillimit inovacionit dhe ndërmarrësisë Republikën e Kosovës

këtë ngjarje, përveç ministrit Beqaj, pjesëmarrësve do t’u drejtohen edhe ministri Bedri Hamza, përfaqësues nga STKK dhe KIESA.

Reklama