Home » Meda do të sjellë duet me MC Bekën

Meda do të sjellë duet me MC Bekën

Këngëtari Meda është shumë i pëlqyer nga publiku shqiptar për këngët dhe zhanrin cilin e këndon.

Ai është mjaft aktiv nëpër mbrëmje muzikore dhe koncerte ndryshme, gjersa nuk mungon angazhimi i tij edhe dasma dhe ahengje ndryshme familjare.
Këto ditë, ai pritet publikojë një projekt ri muzikor, cilin do ta sjellë bashkëpunim me reperin e vjetër, MC Bekameda Meda do të sjellë duet me MC Bekën

Reklama