Home » Lojtarët përplasen në duel për topin, humbin ndjenjat (VIDEO)

Lojtarët përplasen në duel për topin, humbin ndjenjat (VIDEO)

Një përplasje me kokë e dy lojtarëve nga Liga e Rumunisë, i la shtangur dy tifozëritë ishin stadium.

Denis Harut dhe Benjamin Kuku, ishin dy futbollistët cilët ishin përplasur mes vete.

Lajmi i plotë dhe video e përplasjes

Lojtarët përplasen në duel për topin, humbin ndjenjat (VIDEO)

The post Lojtarët përplasen në duel për topin, humbin ndjenjat (VIDEO) appeared first on INSAJDERI.

Reklama