Home » Limaj viziton Prizrenin, Haskukës i ofron mbështetjen e Qeverisë (FOTO)

Limaj viziton Prizrenin, Haskukës i ofron mbështetjen e Qeverisë (FOTO)

Zëvendëskryeministri, Fatmir Limaj, bashkë me ministrin e Tregtisë Industrisë, Bajram Hasani, kanë qëndruar Prizren, ku kanë i kanë bërë vizitë kryetarit kësaj komune, Mytaher Haskuka.

këtë takim shpreha vullnetin, gatishmërinë dhe obligimin e Qeverisë Republikës Kosovës për mbështetjen e komunave, e këtë rast Prizrenit.
Kryetarit Haskuka emër Qeverisë Kosovës i ofrova përkrahje funksion realizimit projekteve cilat kanë për qëllim përmirësimin e jetës qytetarëve kësaj komune”, ka thënë Limaj, përcjell Klan Kosova.
“Prizreni është qendër e fuqishme ekonomike dhe për t’i mbështetur bizneset operojnë këtë komunë duhen krijuar parakushtet. këtë drejtim pres brenda një periudhe shkurtër përfundojnë gjitha procedurat e nevojshme ligjore dhe Prizrenin ta bëjmë me zonë ekonomike. Qeveria e Kosovës do t’i përfundojë kohë rekorde procedurat për ta mbështetur këtë projekt”.

Limaj ka thënë se një tjetër projekt i madh pritet ndodhë këtë qytet është fushën e turizmit.

Ky projekt, cilin do ta mbështesë Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, hap një perspektive re potencialit turistik ka Prizreni me rrethinë, siç është rruga e Kabashit, jo vetëm turistike por edhe historike”.

“Temë tjetër e diskutimit ishte përmirësimi i infrastrukturës fshatin Zym, i cili nuk guxon lihet atë gjendje, por edhe për projekte tjera cilat kanë për qëllim përmirësimin e mirëqenies qytetarëve Komunës Prizrenit”/Klan Kosova/
32696698_1645331848849379_8885846877937860608_o Limaj viziton Prizrenin, Haskukës i ofron mbështetjen e Qeverisë (FOTO)
32696698_1645331848849379_8885846877937860608_o Limaj viziton Prizrenin, Haskukës i ofron mbështetjen e Qeverisë (FOTO)

 

Reklama