Home » Kush do të jetë ministri NDRYSHE nga Lëvizja BESA?

Kush do të jetë ministri NDRYSHE nga Lëvizja BESA?

Lëvizja BESA e Afrim Gashit do jetë pjesë e qeverisë reformatore Zaev, e cila dje edhe publikisht deklaroi se kjo parti do udhëheq me Ministrinë e Kulturës. Pas paraqitjes publike, dje u realizua nga Lëvizja BESA, kryetari i BESËS Afrim Gashi para opinionit publik deklaroi se partia drejton ai do udhëheq me Ministrinë e Kulturës duke mos dhënë asnjë informacion shtesë se kush mund t’i prijë me këtë dikaster.
Zërat brenda organeve partiake BESËS, cilat dëshirojnë mbeten anonime thonë se ministri i BESËS do jetë ndryshe nga tjerët. Sipas tyre, ministri i BESËS pritet jetë personalitet i famshëm, i cili gëzon autoritet opinion, me përgatitje mirë profesionale dhe intelektuale, kuadër cilësor do dëshmojë profesionalizëm dhe aftësi menaxhuese me dikasterin e Kulturës.
Lëvizja BESA, krye me Afrim Gashin, janë bindur se kuadri i tyre për ministër do jetë ndryshe nga tjerët, me çka ata do dallohen edhe profesionalisht, intelektualisht dhe moralisht. Deri tani nuk kemi asnjë informacion konkret se kush mund jetë ministri i BESËS qeverinë reformatore, por sipas asaj flitet brenda organeve partiake, ministri i BESËS mund jetë nga Tetova ose Gostivari.

Reklama