Home » Kompania japoneze kërkon falje pasi treni u vonua për 25 sekonda!

Kompania japoneze kërkon falje pasi treni u vonua për 25 sekonda!

Kompania e njohur hekurudhore japoneze, JR West paska patur mërzi rëndë! Treni i saj është është vonuar 25 sekonda stacionin Notogawa Station.

Dirigjenti i trenit pati një keqkuptim me sinalin dhe për këtë arsye është vonuar 25 sekonda udhëtimin drejt Akashit.

Por kjo voneqë kaq minimale është marrë shumë seriozisht nga kompania.

Është një gabim i pafalshëm për ne. Ne do vlerësojmë plotësisht sjelljen tonë dhe do përpiqemiqë një gjë e tillë kurrë mos ndodhë .

Kërkojmë falje për klietët tanë kanë pritur shumë se duhej. Jemi duke e analizuar seriozisht këtë defekt” thuhet njoftimin e kompanisë.

Reklama