Home » Koha e iftarit dhe syfyrit në Strugë

Koha e iftarit dhe syfyrit në Strugë

Shkup, koha e syfyrit (imsaku) është orën 03 e 08 minuta, ndërsa koha e iftarit (akshami) është orën 19 e 55 minuta.

Koha e iftarit dhe syfyrit Prilep dhe Kumanovë fillon një minutë herët, Veles dy minuta herët, Shtip tre, Koçan – katër, Strumicë dhe Vallandovë – pesë, ndërsa Dellçevë gjashtë minuta herët.

krahasim me Shkupin, iftari dhe syfyri Resnjë dhe Manastir fillojnë një minutë vonë, Tetovë, Gostivar dhe Kërçovë – dy minuta, ndërsa Ohër, Dibër dhe Strugë – pesë minuta vonë pra 03 e 13 minuta, ndërsa koha e iftarit (akshami) është orën 20.00

Reklama