Home » Kjo është maturantja simpatike e “Sami Frashërit” që mori vëmendjen e gjithë Prishtinës

Kjo është maturantja simpatike e “Sami Frashërit” që mori vëmendjen e gjithë Prishtinës

Kur është fjala për t’u dukur bukur vajzat shqiptare japin gjithçka nga vetja marrin vëmendjen e gjithëve

E kështu ka bërë edhe nxënësja e Gjimnazit “Sami Frashëri” Prishtinë, Fjolla Ajdini e cila ditën e djeshme (e hënë, 14 maj) ka marrë vëmendjen e gjithë pranishmëve kishin dal t’i përcjellin maturantët e kësaj shkolle.

E veshur me një fustan gjatë elegant, me ngjyrë blu errët e moderuar – ajo ka shkëlqyer ditën e djeshme teksa është shfaqur tejet e bukur.

Edhe grimin kishte vendosur ishte nivel, teksa për ishte përkujdesur grimmerja e njohur për mrekullitë këtë punë, Sellma Kasumoviq.Me buzët ngjyrë kafe çelët e me flokët e lakuara nga fillimi deri fund ajo ka treguar se është një vajzë simpatike

32662641-10213698318389947-7118460736052920320-n-500x333 Kjo është maturantja simpatike e “Sami Frashërit” që mori vëmendjen e gjithë Prishtinës

Fjolla përndryshe ka lindur Shtetet e Bashkuara Amerikës dhe është një vajzë shembullore. Ajo ka treguar për “GazetaBlic” se ka arritur pranohet dy Universite njëkohësisht, përderisa ende nuk e ka përcaktuar saktë se cilin prej tyre do t’i vijojë studimet.

Njëri prej Universiteteve është pranuar ndodhet shtetin e Greqisë, e tjetri atë Bullgarisë.

Mund ta merrni me mend se një vajze i pëlqen lënda e matematikës, nuk ka se si mos jetë ndryshe nga shumë vajza tjera. E ajo na ka treguar se është e zonja këtë fushë, prandaj edhe ka pasur drejtimin natyrorë gjimnazin “Sami Frashëri”.

32662641-10213698318389947-7118460736052920320-n-500x333 Kjo është maturantja simpatike e “Sami Frashërit” që mori vëmendjen e gjithë Prishtinës

32662641-10213698318389947-7118460736052920320-n-500x333 Kjo është maturantja simpatike e “Sami Frashërit” që mori vëmendjen e gjithë Prishtinës

Reklama