Home » Kjo është maturantja më elegante nga Peja (Foto)

Kjo është maturantja më elegante nga Peja (Foto)

Java e kaluar ishte plotë me mbrëmje maturantëve, cilët përfunduan shkollimin e mesëm lartë.

Deri tash ka pasur shumë maturante bukura, cilat me pamjen e tyre e bën edhe pjesë e mediave.

Veriu.info ju sjellë fotot e maturës maturantes pejane Suela Gjakova.

Ajo duke me shumë stil, pasi paraqitet unikate dhe elegante.

Shikoni fotot e saj:

32662641_2086599054700942_6417503849799483392_n-1 Kjo është maturantja më elegante nga Peja (Foto)

32662641_2086599054700942_6417503849799483392_n-1 Kjo është maturantja më elegante nga Peja (Foto)

32662641_2086599054700942_6417503849799483392_n-1 Kjo është maturantja më elegante nga Peja (Foto)

Reklama