Home » Kjo është femra me këmbët më të forta

Kjo është femra me këmbët më të forta

Modelja e fitnesit, Natascha Encinosa, fitoi zemrat e mijëra njerëzve internet kur postoi një fotografi Instagram.

Encinosa shpërndan rregullisht fotografi Instagram trupit saj, por 14 shkurt ajo bëri diçka ndryshe.

Ajo postoi një fotografi, ku e krahasoi veten me Chun Li nga “Street Fighter”, dhe fansat e saj u mahnitën.

Encinosa tregoi se ka këmbë fuqishme sikur Chun Li. Fotografia e saj origjinale u pëlqye 15,000 herë Instagram.

instagram Kjo është femra me këmbët më të forta

instagram Kjo është femra me këmbët më të forta

instagram Kjo është femra me këmbët më të forta

instagram Kjo është femra me këmbët më të forta

instagram Kjo është femra me këmbët më të forta

instagram Kjo është femra me këmbët më të forta

Reklama