Home » John Travolta bashkë me familjen në Kanë

John Travolta bashkë me familjen në Kanë

John Travolta dhe gruaja e tij, Kelly Preston, shndërruan premierën e filmit tyre ri Gotti një çështje familjare.

Kjo pasi ata parakaluan qilimin e kuq me dy fëmijët e tyre marten, njofton Klan Kosova.

Çifti joshës qëndronte bashku me vajzën e tyre Ella Bleu dhe djalin Benjamin, duke shënuar shfaqjen e tyre parë si familje Festivalin e Filmit Kanë.

4C488BA900000578-5732527-The_glamorous_couple_stood_alongside_their_daughter_Ella_Bleu_an-a-55_1526411387281 John Travolta bashkë me familjen në Kanë 4C488BA900000578-5732527-The_glamorous_couple_stood_alongside_their_daughter_Ella_Bleu_an-a-55_1526411387281 John Travolta bashkë me familjen në Kanë

Reklama