Home » Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

Për një fëmijë, dhoma e tyre e gjumit është i gjithë universi. Mund jetë një kështjellë, një anije kozmike ose një vend si përralla.

Ndonjëherë, megjithatë, është e vështirë t’i përshtatni gjitha këto gjëra botën e tyre vogël – imagjinata e tyre shpesh shkon përtej kufijve një dhome vogël!

Për tepër, çka nëse vogëlushi/vogëlushja juaj papritmas dëshiron riorganizojë dhomën dhe ta kthejë atë një pistë garimi ose dhomë princeshash, si një prej tekeve shumta fëmijërisë?

Për ndihmuar prindërit gjejnë mënyra se si shfrytëzojnë hapësirën, poshtë gjeni një listë këshillave se si ta dekoroni dhomën e fëmijëve tuaj kur ajo nuk ka shumë hapësirë, transmeton Klan Kosova.

Praktikoni këto këshilla dhe ne jemi sigurtë ju do jeni gjendje shfrytëzoni maksimalisht hapësirën e dhomës dhe ta bëni fëmijën tuaj lumtur!

Përdorni qoshet e dhomës në mënyrë kreative

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

TRE NJË: Shtrat, rafte për libra dhe hapësira për punë

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

Tabela ku mund vizatojnë fëmijët është zgjedhja e duhur për ta zhvilluar kreativitetin e vegjëlve tuaj.

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

Përdorni kutitë t’i ruani lodrat e pafundme fëmijëve tuaj

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

Shportat nga plastika apo edhe skateboard-at e vjetër janë një tjetër ide.

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

“Xhepat” e murit mund t’i përdorni për t’i ruajtur lodrat dhe gjësendet tjera.

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

Madje mund krijoni edhe xhepa për shtratin tuaj.

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

Apo edhe tavolinën tuaj.

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

Kështu mund t’i ruani këpucët tuaja

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

Ide si t’i ruani librat

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

Aplikojeni strategjinë “Tetris” për garderobën e fëmijëve tuaj

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

Dollapi i rrobave jo domosdoshmërisht duhet jetë vertikal.

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

Kutitë e plastikës janë shumë efektive për ruajtjen e gjësendëve.

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

Shfrytëzoni dyshemenë si hapësirë për lojë.

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

Kur nuk keni shumë hapësirë, kështu mund t’i vendosni disa shtretër një dhomë.

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël

IDE BONUS: Panel metalik është shumë efektiv

345455-1-650-b7264643a6-1484729929 Ide si t’i rregulloni dhomat e fëmijëve që kanë hapësirë të vogël:

Reklama