Home » I mori këngëtares mikrofonin në Eurovision, por ja çka i ndodhi shqiptarit në fund

I mori këngëtares mikrofonin në Eurovision, por ja çka i ndodhi shqiptarit në fund

Njeriu pushtoi skenën gjatë performancës Britanisë Madhe Festivalin e Këngës Eurovizion është liruar me kusht.

SuRie po performonte këngën e saj “Storm” kur një burrë vrapoi skenë dhe rrëmbeu mikrofonin prej saj gjatë transmetimit drejtpërdrejt Lisbonë shtunën.

Unioni Evropian i Transmetimeve (EBU) tha sejanë pritje rezultatit një hetimi policor për rastin”.

Organizata kishte konfirmuar parë ndërhyrjen e njeriut – i cili kishte bërtitur “ne kërkojmë liri”.

Ndërkohë u raportua se ai ishte shqiptar.

Reklama