Home » Humbi jetën nga shpërthimi i cigares elektrike

Humbi jetën nga shpërthimi i cigares elektrike

Një shpërthim i një cigareje elektronike ka vrarë një person Florida Shteteve Bashkuara Amerikës.

Sipas autoriteteve, 38 vjeçari Tallmadge D’Elia ishte gjetur i vdekur shtëpinë e tij pak minuta pasi alarmi kundër zjarrit ishte ndezur dhe Policia kishte arritur vendin e ngjarjes.

Kur e gjetën, D’Elia kishte një plagë madhe buzën e epërme dhe djegie mëdha disa pjesë tjera trupit. Vdekja e tij është cilësuar si aksidentale.

Autopsia ka treguar shkaku i vdekjes ishte një copëz hekuri i kishte shkaktuar plagë kokë. Copëza kishte ardhur nga cigarja elektrike ishte prodhim i Smok-E Mountain.

Cigaret elektrike funksionojnë me bateri ngjashme me ato pajisjeve tjera elektronike. Këto lloje cigareve janë gjithnjë e famshme sidomos për rinjtë, mirëpo aksidentet me to nuk kanë munguar.

The post Humbi jetën nga shpërthimi i cigares elektrike appeared first on INSAJDERI.

Reklama