Home » Griezmann: Simeone është trajneri më i mirë taktik

Griezmann: Simeone është trajneri më i mirë taktik

Sulmuesi i Atletico Madridit, Antoine Griezmann, ka thënë martën gjatë një interviste për UEFA.com se është “kënaqësi” punon me Diego Simeonen, dhe thotë se fitorja Ligën e Evropës është shumë e rëndësishme për .

Ai është trajneri i mirë taktik dhe defansiv botë”, ka thënë mes tjerash francezi për Simeonen.

Ai e identifikon dobësinë e secilit lojtar dhe tenton ta përmirësojë, duke e bërë një lojtar kompletuar”.

ka ndihmuar  rritem edhe nivel profesional por edhe personal. Ai gjithmonë do ta kërkojë mirën prej meje dhe bëjë ta jap mirën, dhe do jem gjithmonë aty ta ndihmojë fitojë ndeshje”.

Reklama