Home » Gjuriqi nuk e pranon ofertën e Thaçit

Gjuriqi nuk e pranon ofertën e Thaçit

Presidenti i Republikës, Hashim Thaçi, para disa ditësh i bëri kërkesë drejtorit ashtuquajturës Zyre për Kosovën Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, pajiset me dokumente Kosovës, pasi ky i fundit po bën vizita shpeshta vendin tonë. Kësisoj, sipas Thaçit, i njëjti do ta kishte lehtë futet brenda territorit tonë.

Mirëpo, deklaratës presidentit i është kundërpërgjigjur zyrtari nga Beogradi. Sipas tij, dokumentet kosovare janë rreme dhe nuk kryejnë kurrfarë pune.

“Kryetari i institucioneve përkohshme Kosovës nuk ka nevojë ofrojë dokumente udhëtimit cilat janë rreme. Ia rikujtoj atij se me pasaportë serbe mund udhëtojë 119 vende botës”, është shprehur Gjuriq.

Ai tha se pasaporta kosovare është e panevojshme dhe kjo vërtetohet për faktin se liderët nga Kosova janë pajisur me dokumente nga shteti i Shqipërisë.

“…Thaçi, Haradinaj dhe homologët e tyre Prishtinë kanë pasaporta Republikës Shqipërisë”, është shprehur ai./Gazeta Metro/

The post Gjuriqi nuk e pranon ofertën e Thaçit appeared first on INSAJDERI.

Reklama