Home » Fyerje e kërcënime kundrejt Vokrrit nga Prishtina dhe Plisat

Fyerje e kërcënime kundrejt Vokrrit nga Prishtina dhe Plisat

Takimi i djeshëm i përfaqësuesve të klubit Prishtina, FFK-së dhe MKRS-së, nuk kaloi me tone edhe aq të qeta, pasi nga klubi i futbollit Prishtina, akuzuan drejtpërdrejt Federatën e Kosovës, se është fajtorja kryesore, që nuk po e lejojnë zhvillimin e ndeshjes Prishtina – Drita, e vlefshme për titull, në stadiumin e Prishtinës. ….   Lexoni shumë këtu

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Fyerje e kërcënime kundrejt Vokrrit nga Prishtina dhe Plisat?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Fyerje e kërcënime kundrejt Vokrrit nga Prishtina dhe Plisat

?mid=&wid=51847&sid=&tid=5182&rid=LOADED&custom1=www.insajderi Fyerje e kërcënime kundrejt Vokrrit nga Prishtina dhe Plisat

The post Fyerje e kërcënime kundrejt Vokrrit nga Prishtina dhe Plisat appeared first on INSAJDERI.

Reklama