Home » Euro bie, dollari i qendrueshëm

Euro bie, dollari i qendrueshëm

Indeksi i dollarit amerikan e krahason atë me gjashtë prej homologëve rëndësishëm grupit shënoi rënie mëngjesin e kësaj mërkure, duke shkuar nivelin 93.31 .DXY dhe duke lënë pas kështu nivelin e saj lartë prej 93.46 .DXY.

Moendha euro shënoi rënie kundrejt dollarit amerikan. Ajo u këmbye me 1.18155 euro për dollarë amerikanë, njëkohësisht edhe niveli i saj i ulët këto pesë muajt e fundit.

Dollari amerikan ishte nivele qëndrueshem kundrejt jenit, duke u këmbyer me 110.27 dollarë amerikanë për jen dhe duke lënë pas kështu nivelin e tij lartë prej 110.45 dollarë amerikanë për jen.

Edhe dollari australian ishte nivel qëndrueshëm mëngjesin e ditës sotme kundrejt dollarit amerikan. Ai u këmbye me 0.7475 dollarë australianë për dollarë amerikanë.

Dollari i Zelandës Re ra u këmbye me 0.6874 NZD për USD.

Paundi britanik ishte i dobët mëngjesin e ditës sotme kundrejt dollarit amerikan, duke u këmbyer me 1.3501 paund për dollarë amerikanë.

The post Euro bie, dollari i qendrueshëm appeared first on Revista Monitor.

Reklama