Home » Eugent Bushpepa: Nuk prisja që të shkoja në finale (VIDEO)

Eugent Bushpepa: Nuk prisja që të shkoja në finale (VIDEO)

Këngëtari i famshëm, Eugent Bushpepa i cili u rendit vendin e 11 Festivalin Europian Këngës, deklaroi se kjo ishte një “dritare shumë e madhe për paraqitur artin jashtë kufijve” dhe “rritje profesionale”.

Bushpepa theksoi se nuk shkoi me synim për fituar, por vetëm performonte denjësisht gjysmëfinale.

Nuk mendoja se do hyja finale sepse jam kritik i madh i artit tim. Gjithashtu, nuk e prisja sepse “Mall” ishte ndryshe nga këngët u prezantuan aty, pa nuanca moderne”, tha Bushpepa.

Kantautori theksoi se “gjuha shqipe këngë është lavdëruar fillim”.

“Tingëllonte mirë dhe gjithë kanë thënë mirë ishte shqip kënga”, u shpreh Eugent Bushpepa.

https://www.youtube.com/watch?v=28xf6UoCozo
Reklama