Home » Estrada nuk ia shpërndau kurrë këngët, Labi ka për të thënë diçka (VIDEO)

Estrada nuk ia shpërndau kurrë këngët, Labi ka për të thënë diçka (VIDEO)

Javë parë, Prive iu ka raportuar se Labinot Tahiri dhe 2TON janë bërë bashkë për një duet tjetër klipi i cilit është xhiruar Greqi.

Projekti i tyre pritet shpejti jetë gati për publikun.

Por para kësaj, Labinot Tahiri – i cili është edhe deputet Kuvendin e Kosovës, shfrytëzoi Instagramin e tij për t’u shprehur lidhje me shpërndarjet e klipeve nga ana e këngëtarëve.

Unë nuk kam formuar kurrë klane as estradë dhe as sot politikë. Unë punoj me shpirt dhe zemër dhe jo vetëm për vete.
Klipet e mia, nuk mi kanë shpërndarë estrada sikurse shumë tjerëve qe njeri tjetrit i’a shpenrndajnë, normalisht publiku mi k’a shperndarë gjithmonë..! Thjeshtë nuk kam pasur frik kurrë nga deshtimi i karrieres, edhe pse ate e kanë dashur disa njerë, por atë e cakton vetëm i madhi Zot.

Kësaj radhe, sigurisht se do ti vëzhgoj me kujdes ata qe sot kanë bërë karrierë, e dje u’a kam hapur derën e bashkpunimit dhe mundesive karrieren e tyre.
Sidomos kjo vlen për ‘Ferizajlit’ duhet mbushen mend se gjithnje kanë qenë te shkelur, dhe fjalet qe u’a kam thënë ju kanë dalë edhe sot”, ka shkruar këngëtari bashku me një video cilën e publikoi këtë rrjet social.

Tani, pasi publikohet projekti i ri i Labit me 2TON, këngëtari ferizajas ka ndërmend t’ë vëzhgojë kush po e shpërndan e kush jo./Prive.al

Unë nuk kam formuar kurrë klane as estradë dhe as sot politikë. Unë punoj me shpirt dhe zemër dhe jo vetëm për vete. Klipet e mia, nuk mi kanë shpërndarë estrada sikurse shumë tjerëve qe njeri tjetrit i’a shpenrndajnë, normalisht publiku mi k’a shperndarë gjithmonë..! Thjeshtë nuk kam pasur frik kurrë nga deshtimi i karrieres, edhe pse ate e kanë dashur disa njerë, por atë e cakton vetëm i madhi Zot. Kësaj radhe, sigurisht se do ti vëzhgoj me kujdes ata qe sot kanë bërë karrierë, e dje u’a kam hapur derën e bashkpunimit dhe mundesive karrieren e tyre. Sidomos kjo vlen për ‘Ferizajlit’ duhet mbushen mend se gjithnje kanë qenë te shkelur, dhe fjalet qe u’a kam thënë ju kanë dalë edhe sot! Uniteti tregohet me vepra, e jo me fjalë. Labi, i moçmi i skenës( Ujku i Vjetër)1f609 Estrada nuk ia shpërndau kurrë këngët, Labi ka për të thënë diçka (VIDEO) @milottahiri @bini_diez @ilir_balija @2tonofficial @elton_tahiri

A post shared by Labinot Tahiri (@labinottahiriofficial) on

//www.instagram.com/embed.js

Reklama