Home » ‘Era Istrefi dhe Genta Ismajli, përfaqësimet e mundshme të Kosovës në Eurovizion’

‘Era Istrefi dhe Genta Ismajli, përfaqësimet e mundshme të Kosovës në Eurovizion’

Po diskutohet sonte emisionin NIN televizionin Klan Kosova mbi Eurovizionin.

Festivali i madh evropian i muzikës ka mbaruar javën e kaluar edicionin e radhë dhe diskutimet po vazhdojnë ende.

Producenti muzikor dhe këngëtari MIXEY – Shpend Hajredini, ka thënë se Era Istrefi do ishte e mirë për përfaqësim Eurovizion nëse do t’i ruhej origjinaliteti e karakterizon.

Ai thotë se producentët dërgojnë këngë Eurovizion duhet kenë diçka origjinale dhe diçka bën diferencën

Një tjetër prej mysafirëve emision, pjesë e Eurovision Kosovo, ka thënë se i pëlqen karakteri i Genta Ismajlit, prandaj ajo do ishte një tjetër propozim i mirë për Kosovën Eurovizion.

Kosova ende nuk mund marrë pjesë Eurovizion pasi nuk është pjesë e EBU – Unionit Transmetuesve Evropianë. Megjithatë, ka shansa shumë shpejtë Kosova debutojë si shtet garën ku marrin pjesë disa shtete evropiane.

Këngëtaret Linda Halimi dhe Rona Nishliu nga Kosova kanë përfaqësuar Shqipërinë Eurovizion, kjo e dyta me një rezultat fantastik finalen e Eurovizionit vitit 2012-të. / KultPlus.com

The post ‘Era Istrefi dhe Genta Ismajli, përfaqësimet e mundshme të Kosovës në Eurovizion’ appeared first on KultPlus.

Reklama