Home » Emina Cunmulaj ia ka bërë një premtim fëmijës në bark, që do të na bëjë krenar të gjithëve

Emina Cunmulaj ia ka bërë një premtim fëmijës në bark, që do të na bëjë krenar të gjithëve

Emina Cunmulaj, modelja e njohur shqiptare, vazhdimisht ka shfaqur nacionalizmin e saj dhe dashurinë ka për vendin e vetë, qoftë nëpërmjet fotografive llogarinë saj, apo edhe intervistave ndryshme.

E fotografitë e fundit të saj karakterizohen me veshje kombëtare shqiptare, si dhe sqarime mbi etimologjinë e tyre, shkruan Gazeta Shneta.

Gjithsesi, modelja po është afër t’i japë fund pritjes  foshnjës, fotografinë e saj është parë e veshur me “dimi e jelek”, ashtu siç e do zakoni shqiptar, duke i premtuar fëmijës  vetë se do t’ia mësojë traditën e kulturën shqiptare.

premtoj se do rrit me njëjtat vlera janë mbjellë mua nga nëna ime, premtoj se gjithmonë do ta rikujtoj se nga vjen mami jot dhe sa krenare jam,” ka shkruar Emina llogarinë e saj Instagram.

“Kultura ime është aseti më i pasur që kam dhe gjithmonë do të jetë obligim për mua që të të mësoj ty dhe Ella Farian për bukurinë e kulturës dhe traditës shqiptare.”/Gazeta Shneta/

32590538_1923179861087918_6627263695984525312_n Emina Cunmulaj ia ka bërë një premtim fëmijës në bark, që do të na bëjë krenar të gjithëve

The post Emina Cunmulaj ia ka bërë një premtim fëmijës në bark, që do të na bëjë krenar të gjithëve appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama